Fakka you whale!

Tjuuu, igår var vi hos herr Lindgren och firade honom för han har gått och fyllt år, kvällen började med lite mat, alkohol, lite spel, lite Lips (Som jag förövrigt ägde ALLA på, notera alla N. G!)...Det var trevligt, efter ett tag bestämde sig några individer att dra på krogen, så de sprang bara iväg, vi var taggade som fan vi med men nästa buss skulle inte gå förrens om 1 timme , så vi gick upp till gamla hedliga krökobar, där vi hann vara i typ 30 min innan de skulle stänga så jag och kb gick hem till mig och drack upp spriten och tog en varsin macka så idag mår man ganska bra...Eller inte xD Nu ska jag gå och dö eller något dylikt så jag orkar leka med mina vänner ikväll med.
Tung jävla låt! Headhunterz – Save Your Scrap For Victory (DefQon. 1 Australia Anthem 2010)
Här har vi en fin liten låt också som passar perfekt när man har lite huvudvärk:)
Jerry Hoffmaestro feat. Gurra "Guran" Lindgren – Jerry Hoffmaestro feat. Gurra "Guran" Lindgren - En Brokig Kärlekshistoria
Cya!

Like disco lemonade

Jag bara skojade, iam back, healty and here to kick some ass!
Inget kult har hänt, så för er pedofiler som läser denna blogg här har ni en ganska bra låt för er!
Marcy Playground – Sex And Candy
Langar en update nu i veckan någon gång, tillsdess rök lite crack och fundera över vad jag kan skriva om i fortsättningen. Så går jag och drar en lina charlie så länge...
Cya!

Blood in, blood out

Nu lägger jag ner den hära skiten på obestämd tid!

....

Well, fuck you!

Kickbikemetoden

Ni har väntat alldels för länge men nu käre läsare nu ska jag beskriva för er hur man snor en kickbike på bästa sätt! Jag tänkter ta hjälp med lite bilder med en förklarande text till...Nu kör vi!
Börja med att spana efter en schysst kickbike och att ingen är i närheten, göm dig helst bakom en buske och använd mörka kläder.
Nu har nu hittat en fin kickbike som ligger på en tomt, som sagt se till så att ingen ser dig, ta gärna hjälp av någon kompis som kan spana åt dig!
Smyg sakta fram till kickbiken och ta tag i halsen på den, sen är det bara att kubba satan! Det kanske låter väldigt simpelt att utföra något sådant här men det är det inte tro mig!
Wieeeee!! Nu har du en alldeles egen kickbike som bara är din! Åk runt och skit i allt och njut av ditt liv.
Nu fick ni en ganska snabbt genom gång på hur man kan sno en kickbike, men det finns många fler metoder, den här är den jag finner lättast, och rekomenderar er alla kickbikers att gå efter min guide.
Well, hoppas att ni blev nöjda! Satan vad man längtar tillbaka till sommaren nu...Men men...Får väl ta en macka eller något dylikt för att dämpa min saknad...
Cya!

Kickbikes, öl och heroin

Imorgon ska jag lära er konsten att sno kickbikes....Det kommer bli mycket intressant....So stay tuned.
Tills dess kan ni få lite skön old school music att lyssna på Nirvana – Heart Shaped Box Alltid lika härligt att höra Cobains heroin röst :) (Tack G. N* för att du påminde mig om detta episka band)
* - Grunge Natta hahaha
Dags att ta en ridtur på min häst sen ska jag kvarta till klockan 06.30 och sedan gå upp för praktik....
Cya!

Lugn

Tålamod...tålamod update kommer...snart

RSS 2.0