Crazy night

Igår var det en händelserik dag/kväll. Det började med samhällstjänst på en skola på knarkarmalm(södermalm)..Det var inte kul, mitt tjack var slut :( Efter en hård dag bland snoriga barn så stack jag med mina danska vänner "Jacob" och "Karine" till kökobar och käkade lite käk. Sedan gick vi hem till mig och tog en sil och diskuterade ICA:s cola för fullt, vi spårade ut och gjorde en fin låt om det....Men nu kommer det bästa, efter allt tjack och sångskrivade hittade vi världens bästa låt Miley Cyrus – Party In The U.S.A.; song of the year..

Nu är det dags för mig och "Jacob" att knäcka en varsin bira och ta oss ett skjut. Slut.

Cya (in the US AND A)

Risiga barn

Tju alla läsare...Idag har jag lekt i skolan med mina skolkamrater. Det var kul, en annan kul sak är att TjackLimpan äntligen har tagit körkort:D nu slipper vi att åka buss när det är dags att fylla på med tjack /like på den. Nu när vi ändå talar om Limpan så tror jag att han är ganska upprörd över att sin profet Mohammed har målats naken på en skyllt nere i Malmö http://politisktinkorrekt.info/2010/04/20/skylt-med-en-naken-profeten-mohammed-i-rosengardsrondell/. Förlåt Limpan men jag tycker det är inget att bli upprörd över om du nu i detta fall skulle bli det.

Imorgon är det ingen skola för min del, det blir samhällstjänst på en skola bland massa snoriga barn, men det är Fredag imorrn så då kommer vi bomba som fan och förhoppningsvis ute och sladda lite.

Dagens låt: The Baseballs – Umbrella

Cya


Ty män

All cred till TjackLimpan som har räddat min kväll genom att påminna mig om Top Gear på tv ikväll...Denna kväll kunde sluta precis lika illa som alla andra, liggades på toan med en spruta i armen men så blir det inte...

PS. Om ni hör något från Claire hör av er till mig,TjackLimpan elr KåBe snarast.

Help

Hello, have you seen Claire?


Tillbaka

Tju, tillbaka från horland Thailand nu...Tyvärr så hittade vi ingen flicka åt kb så jag och limpan bjöd han på en 5a grönt och lite bira så han blev ganska nöjd iaf. Imorse när jag vakna hade jag fett ångest för att gå till skolan så jag tog en liten sovmorgon sen var det bara att ta sig upp och dra i sig en återställare efter gårdagens bravader. Nu sitter jag här igen efter en hård dag i skolan med bla prov och annat skit man gör i skolan..Nu äre dags och glutta lite tv och kanske slagga lite.

Inte dagens låt utan årets låt: The Who – Baba O'Riley - Remixed Version

Cya negs /// E


Thailand

Tja alla boys, sitter har i thailand med kb och limpan  och lite thaihorer och dricker en javla massa pivo och drar ladd som fan. Igar nar vi kom fram till thailand sa fick kb snetripp det slutade inte bra alls...men nu mar han bra.  Anledningen till att vi akte hit var att kb skulle hitta en fin flicka vilket han inte har gjort an for han ar ju HIV-positiv...aja jag o limpan ska ra ut o fixa en fn flicka till kb nu...Juste vi kommer hem imorrn.

Cya negs

Vanilj

Kom på en sak, jag är en vaniljkaka ingen jävla chokladkaka....skönt att få det sagt så att ingen missuppfattar mig som någon annan.

Langar en skön låt till er också :)


Skön låt

En till bra låt

Fyfan

Fyfan, idag mår man inte bra....tog alldeles för mycket tjack igår pga av diverse anledningar bla människor runt om kring oss bara sviker oss hela jävla tiden. Aja det är bara vara positiv, idag är det en ny dag, Ska väl förmodligen leka lite med Limpan och Edwardo. Limpan hade tydligen nån idé sa han....Nog om det nu för nu ska jag stirra in i väggen och lyssna på världens bästa låt  "Scout Niblett - Linus" langar en spotify länk till er.

Scout Niblett – Linus



Cya


Judas

Min käre vän Limpan skrev på sin blogg ett väldigt rörade inlägg om bla narkotika missbruk men framför allt om svek. Därför har jag gjort en dikt om vårt lidande genom dessa år:



Du var vår vän.
Du svek oss.
Du svek oss för att få en bättre position.
Du trodde att du skulle få se IFK få ära.
Ack, vad fel du hade när vi tog guld på eran hemmaplan.
Länge fick vi lida över din förlust.
Men den 1 november 2lax9 tog vårt lidande slut.



Hoppas att ni gillade den, jag har nämligen suttit i över 4 timmar med dikten.

MvH KaKaN

 


We do have souls

Min så kallade "vän" http://meratjackibaljan.blogg.se/ 

RSS 2.0