Damn it feels good to be a gangster!

Zup!
Nu är det inte långt kvar tills alla rester ska vara klara, vet fortfarande inte hur det ska gå...Samma vecka som det ska vara klart drar jag och mina kompanjoner N. G och KB till Barcelona för att hjälpa N. G:s förfäder att smuggla lite droger. Det kommer bli kult! Nu är det påsklov och det är jobb som gäller för min del, lite pix så man kan köpa bääärtz och heroin är alltid trevligt. Nu ska jag gå och glo tv medan jag tar en så kallad "hit", jag har ju tidigare delat med mig av ett av mina favorit recept, till er som läser denna episka blogg; Vilket är erat favorit recept när det kommer till droger? Dela med er! Förövrigt så ska jag säga er att "Scream 4" är inte sevärd!! Dags att dra hare bra!
Cya!

Hej.

Hej. Idag har jag gjort nationella prov i svenska b...Det gick bra...tror jag. En glad nyhet är väl att jag kan stryka 2 prov från mina rester...yey! Imorgon är det Fredag och då vet man aldrig vad som sker, en lina kokain, en sked med diverse tillbehörigheter som t.ex. Kanyl, skärp, häst, tändare. Hur allt det där går ihop får ni räkna ut själva. På Lördag så ska något skojj hittas på, bio, bowling, grilla...Ja jag vet inte, vi får se helt enkelt.
Nu tänker jag gå in i min egna lilla värld och jaga draken. Vi hörs när vi hörs! Önska mig lycka till.
Cypress Hill – I Wanna Get High
Cya!

Botten is nådd!

Hejhejhej!
Allt inom skolan har nått sin botten, alldeles för länge har man skitit i skolan, alldeles för länge har man sagt att det löser sig sen, ja och nu står man där, med ansiktet mot alla rester och inser att det är drygt 3 veckor kvar innan allt ska vara klart, men nu är det inte rätt tillfälle att ge upp, jag och min trogne kompanjon ska kämpa varenda minut vi har som är över...Starting tomorrow....Ack ack hur ska detta gå!?....Det kommer gå bra! Det MÅSTE gå bra om man vill ha någon framtid...Men skulle det skita sig så följer jag med N. G till Argentina och chillar lite med presidenten där.
Hur som haver den som vill tjäna några kronor så står mitt erbjudande* fast! Jag är beredd att höja priset lite...
Nu ska jag ta och dränka mig i lite heroin så man orkar skolan imorn!
* = Göra mina rester
Cya!

RSS 2.0